Home

Pakunie Holland B.V., specialist op het gebied van industriŽle verpakkingen, is leverancier van een groot assortiment zakken in tal van uitvoeringen en maten en al ruim 100 jaar een familiebedrijf.

Of het nu om een simpele openmond- of een gecompliceerde ventielzak gaat, met of zonder polyethylene binnenzak, bij ons bent u aan het goede adres. Ons verkoopprogramma bevat diverse typen zakken van polypropyleen, papier, polyethyleen en jute.

Daarnaast zijn wij specialisten op het gebied van Jumbobags. De Jumbobag, een big bag met een maximum vulgewicht tot maar liefst 2.000 kg, is een eigen fabrikaat van Pakunie Holland. Onze eigen ervaringen, die van onze afnemers en de toenemende vraag naar dit product, hebben ertoe geleid dat wij in 1990 zelf tot productie van deze flexibele big bag zijn overgegaan. Op dit moment produceren wij in Servie, Turkije en Spanje.

Over het algemeen leveren wij maatwerk ; producten die geheel aan uw specifieke wensen voldoen.

Service staat bij ons hoog in het vaandel.
Wij kunnen u volledig adviseren met betrekking tot het juiste verpakkingsmateriaal voor uw product en staan garant voor een correcte en plezierige afhandeling van uw order.

In combinatie met gunstige prijzen en korte levertijden mag het duidelijk zijn waarom het met Pakunie Holland goed zaken doen is.

KWALITEITSNORMEN
Pakunie Holland levert uitsluitend producten die voldoen aan de internationale kwaliteitsnormen. Ongeacht de uitvoering of het materiaal, al onze producten dragen het Pakunie-certificaat, zodat u gerust kunt zijn dat uw product veilig verpakt is.

Voor, tijdens en na het productieproces vinden continu kwaliteitscontroles plaats. Zo worden aanvoer en kwaliteit van onze producten nauwlettend in de gaten gehouden. Voordat deze gepalletiseerd de fabriek verlaten, vinden steekproefsgewijs kwaliteitstesten plaats.

"Vakkundigheid op Verpakkingsgebied" is ons motto en onze jarenlange ervaring staat daar borg voor. Het gaat er niet om wat u koopt...maar bij wie !